APN instellingen Netherland Vind ons op Facebook
Global APN Settings

Gids voor APN handmatige instellingen configuratie voor Netherland

U kunt ook lezen deze handleiding in het Engels: Read in English

Voor alle gebruikers

APN namen, gebruikersnamen en wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat ze op de juiste hoofdletters en kleine letters worden ingevoerd. Bijvoorbeeld, bij het ​​instellen van APN voor Vodafone APN moet exact worden ingevoerd als live.vodafone.com hoewel het als LIVE.VODAFONE.COM of Live.vodafone.com konden worden opgenomen.

Voor de meeste bladzijden instellingen we mogelijke instellingen ontvangen proberen of de hoofdinstellingen die in het artikel niet werkte. Daarom kijk dan op de onderkant van de pagina om te controleren of andere instellingen worden verstrekt. Als dat zo is er een header meestal genoemd als zou moeten zijn Vodafone verdere instellingen te proberen voor LG G7 ThinQ. Klik op de dozen in deze rubriek de alternatieve instellingen op te halen.

Zorg ervoor dat u het juiste telefoonnummer modale hebt geselecteerd. Als niet naar huis pagina en kies de juiste telefoon modale. Als uw telefoon modal niet wordt vermeld, kunt u altijd instelling kiezen door uw OS-versie:
Android
AOKP
BlackBerry
CyanogenMod
Firefox OS
iOS
iPhone
Nokia 3310
Ubuntu
Windows Phone

Herstart de telefoon na het opslaan van de configuratie.

Voor Android-gebruikers

Het veld APN Type mag geen spaties bevatten. Er zijn 3 soorten instellingen in de artikelen. (Type 1:Internet,Type 2:Internet en MMS, Type 3:MMS).
Als u het opzetten van Type 1 setting, probeer het veranderen van de waarde voor het APN Type veld tussen standaard supl en blanco.
Als u het opzetten van type 2 setting, probeer het veranderen van de waarde voor het APN Type veld tussen standaard SUPL, mms en blanco.
Sommige Android-apparaten zal niet toestaan ​​dat de gebruiker te typen APN Type, maar om te kiezen uit de waarden zoals internet, Internet + MMS en MMS. In dat geval kunt u doen selecteert u de APN-type op de juiste wijze met betrekking tot de type 1 tot 3 configuraties.

Als u geen Access Point Namen in instellingen hebt dan uw provider is geblokkeerd. U moet contact opnemen met de telefoon verkoper om instructies te deblokkeren dat.

Voor sommige netwerken snellere gegevensoverdracht snelheden kunnen worden verkregen door het verwijderen van Proxy en Port waarden.

Als u geen verbinding zijn toch proberen het selecteren van verschillende Authentication Type waarden.(Authentication Type)

Probeer het selecteren van verschillende APN Protocol waarden.(APN Protocol)

Probeer het selecteren van verschillende waarden aan toonder. (Voor de meeste netwerken moet dit worden ingesteld als opgegeven)(Bearer: Unspecified/LTE )

Zorg ervoor dat mobiele data in te schakelen in de instellingen.

Zorg ervoor dat u een snellere Preferred soort netwerk in Mobile netwerkinstellingen te selecteren. (Meestal beschikbaar in Instellingen / Meer / Mobiele netwerken / aangeboden het type netwerk). LTE of WCDMA sneller zijn dan GSM.(Settings / More / Mobile networks / Proffered network type)

Zorg ervoor dat u de nieuwe APN in de lijst APN's geactiveerd.

Voor iPhone-gebruikers

Als je moet een Proxy Port invoeren voor MMS, let op iPhones niet een veld om dat te betreden. In dat geval moet u dit invoeren om de MMS Proxy veld, gevolgd door een dubbele punt (:) na MMS Proxy waarde. (Vb: wanneer MMS Proxy is 192.168.100.100 en MMS-Port is 8080, voert 192.168.100.100:8080 om MMS Proxy veld)

Als u niet in staat om toch verbinding te proberen het selecteren van verschillende authenticatie Typ e waarden zijn. (Authentication Type)

Zorg ervoor dat het inschakelen van mobiele data in de instellingen.

Voor Windows Phone-gebruikers

Probeer het selecteren van verschillende Authentication Type waarden. (Voor sommige Windows-versies op dit gebied wordt geleverd als Type sign-in info.) (Authentication Type/Type of sign-in info)

In MMSC (URL) we hebben opgegeven als http: // SiteAddress: PORT / pad. Sommige telefoon hulpwerkwoorden geen ondersteuning op deze manier. Voer vervolgens http: // SiteAddress / pad als MMSC (URL) en PORT als MMSC poort afzonderlijk.

Probeer het selecteren van verschillende IP-Types. (IP Type)

Beantwoord bericht

comments powered by Disqus
3G 4G APN Settings
Ubuntu APN instellingen Netherland
Cyanogen APN instellingen Netherland